Mählers øker trafikksikkerheten med ny skiltvasker

Mählers fortsetter å utvide sortimentet. Det siste produktet er en skiltvasker som sørger for å rengjøre skilt, autovern, tunneler og vegger for skitt og støv, noe som øker trafikksikkerheten da skitne trafikkskilt kan utgjøre en fare for trafikanter som går glipp av viktig informasjon.

Skitne trafikkskilt betyr økt fare i trafikken av en rekke ulike årsaker. De gjør at viktig informasjon som fartsgrenser og advarsler blir mindre synlig. Når refleksene på skiltene er tildekket av skitt og støv, blir det heller ikke så lett å se selve skiltene, spesielt i mørket. Nå når høstmørket har lagt seg og vi står overfor dager og kvelder med regn og snø på veiene, blir dette en økt trafikkfare som må håndteres.

– Forretningsideen vår er å tilby produkter som øker trafikksikkerheten. Det er her skiltvaskeren passer perfekt inn i produktprogrammet vårt, sier Roar Wehn, salgs- og markedssjef hos Mählers.

Oppfyller europeiske sikkerhetskrav – og gir fornøyde kunder

Skiltvaskeren FCW 5.8 er beregnet for rengjøring av bl.a. trafikkskilt, autovern, veitunneler og vertikale vegger. Skiltvaskeren kobles til lastebilens fremre plogfeste og styres via et eget styresystem. Helt fremst på den treleddete armen sitter det et vribart feste som gjør det mulig å rette spyledysene nøyaktig dit rengjøringen trengs. Vannforsyningen skjer enten via en ekstern pumpe eller en integrert pumpe som pumper vann fra en vanntank montert på lasteplanet.

Norge var det første markedet der Mählers lanserte skiltvaskeren, og det at de allerede har fått flere kunder her, vitner om produktets kvalitet.

– Kundene er svært fornøyde med skiltvaskeren, og da først og fremst fleksibiliteten som lar deg vaske både horisontale og vertikale flater, sier Roar Wehn.

Skiltvaskeren oppfyller europeiske sikkerhetskrav og er tilgjengelig for umiddelbar bestilling via Mählers Norge og Mählers Sverige.

Publicerat: 21 oktober, 2021