En av Sveriges største maskinutleieselskaper, Arento, velger Mählers – kjøpte 17 nye ploger på en gang

Da Arento, en av Sveriges største maskinutleieselskaper, skulle skaffe seg en snøplog til vintersesongen 20–21, falt valget på Mählers’ modulære diagonalplog DPM. Fordi den nye plogen oppfylte en rekke viktige kriterier, valgte Arento å gå «all in» og bestilte 17 splitter nye diagonalploger fra Mählers.

Til vintersesongen 20–21 var Arento på jakt etter en snøplog som skulle oppfylle en rekke viktige kriterier. To av disse kravene var at plogen måtte være av sikkerhetstype med fjærende stålholdere og beregnet for såkalt «svart vei». Valget falt på Mählers’ nye modulære diagonalplog DPM, som nylig ble lansert. Arento slo til på 17 stykker på en gang.

– Ja, Mählers’ nye plog oppfylte kriteriene og virket så pass interessant at vi bestemte oss for å gå «all in» på den, sier Stefan Johansson, maskinsjef hos Arento.

Stefan Johansson har også lang erfaring med Mählers’ produkter og er positivt innstilt til selskapet.

– Jeg jobbet i 18 år i et familieeid selskap for Svevia i Ånge, og da kjørte vi med Mählers’ diagonal- og sideploger på lastebilene, og vi hadde også Mählers’ sideplog på veihøvlene.

Ren kjørebane og sikkerhet prio da den nye plogen ble valgt
Mählers’ nye plog DPM er spesifikt designet for å være «svartveiplog» og har utløsende og individuelt opphengte skjærholdere for høyeste sikkerhet. Dette var noen av fordelene som bidro til det relativt store Mählers-innkjøpet.

– Det stilles strenge krav til å få en så ren kjørebane som mulig for å hindre gjenfrysing. Den nye plogen blir perfekt til å oppfylle disse kravene, sier Stefan Johansson.

Sikkerhet er ekstra viktig for Arento og deres kunder. Derfor setter maskinutleieselskapet ekstra stor pris på de fjærende stålholderne på DPM, som gjør den svært «ettergivende» og bidrar til sikrere veivedlikehold.
Etter innkjøpet av de 17 nye plogene er Arento nå godt rustet for de fleste vinterforhold.

Publicerat: 18 januar, 2021