Mählers lanserer ny hjemmeside med forbedrede funksjoner

Mählers, som er markedsledende plogprodusent i Norden, lanserer ny hjemmeside. Den nye hjemmesiden inneholder et utvidet sortiment av produkter for profesjonelt veivedlikehold samt reservedelslister for så vel gjeldende som utgåtte produkter. Siden er tilpasset alle typer enheter, både smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner, noe som gir en betydelig bedre brukervennlighet og opplevelse sammenlignet med tidligere.

Den svenske plogprodusenten Mählers har i over 100 år laget produkter for profesjonelt veivedlikehold året rundt. Innovasjon og utvikling ligger i DNA-et til Mählers, og med kunden i fokus har de nå lansert en ny hjemmeside med en rekke forbedringer.

– Hjemmesiden er en viktig del av kommunikasjonen med kundene våre. Derfor er det gledelig at vi nå har lansert den nye hjemmesiden, som gjør det enklere for kunder og andre besøkende å finne informasjonen de leter etter. Vi har alltid sluttkunden i fokus, og med den nye hjemmesiden vil vi skape en så god opplevelse for dem som mulig, sier Roar Wehn, salgs- og markedssjef hos Mählers.

Mer brukervennlig og mer fokus på bærekraft

Hjemmesiden har fått en oppdatert design med blant annet enklere navigering for brukeren. Brukeren kan nå enkelt få tilgang til de siste nyhetene og hele utvalget av Mählers’ robuste, fleksible og driftssikre produkter for profesjonelt veivedlikehold. Servicepartnere og kunder som reparerer selv, kan nå finne reservedelslister for både gjeldende og utgåtte produkter.

Bærekraft er viktig for Mählers, og hjemmesiden har derfor fått en bruktseksjon der man kan kjøpe brukte redskaper, demoprodukter, utstillingsprodukter samt utgåtte komponenter.

– Det er populært å kjøpe lite eller knapt brukte produkter, men det føles også godt å kunne tilby utgåtte komponenter som ellers går til metallgjenvinning, sier Roar Wehn.

I tillegg til oppdatert design og enklere navigering har Mählers utviklet sin tidligere responsive hjemmeside til å bli enda bedre. Nå er siden tilpasset bedre for bruk både med datamaskin og mobil, der hjemmesiden nå støtter alle typer smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner.

Publicerat: 21 desember, 2021