Mählers lanserar ny hemsida med förbättrade funktioner

Mählers, den marknadsledande plogtillverkaren i Norden, lanserar en ny hemsida. Den nya hemsidan innehåller ett utökat sortiment av produkter för professionell väghållning samt reservdelslistor för såväl gällande som utgångna produkter. Sidan är anpassad för alla typer av enheter, både smarttelefoner, läsplattor och datorer, vilket gör att användarvänligheten och upplevelsen förbättrats avsevärt jämfört med den tidigare hemsidan.

Svenska plogtillverkaren Mählers har i mer än 100 år tillverkat produkter för professionell väghållning året runt. Nytänkande och utveckling ligger i Mählers DNA och med kunden i fokus har de nu lanserat en ny hemsida som erbjuder en rad förbättringar.

– Vår hemsida är en central del i vår kommunikation med våra kunder. Därför är det glädjande att vi nu har lanserat nya hemsidan som gör det enklare för kunder och andra besökare att hitta den information som de söker. Vi har alltid slutkunden i fokus och med den nya hemsidan vill vi skapa en så bra upplevelse som möjligt för dem, säger Roar Wehn, sälj- och marknadschef på Mählers.

En förenklad användning där hållbarhet får ta större plats

Hemsidan har fått en uppdaterad design där navigeringen bland annat förenklats för besökaren. Besökaren kan nu på ett enkelt sätt ta del av de senaste nyheterna samt hela utbudet av Mählers robusta, flexibla och driftsäkra produkter för professionell väghållning. För servicepartners och kunder som servar och reparerar själva, finns det reservdelslistor för både gällande samt utgångna produkter.

Hållbarhet är viktigt för Mählers och erbjuder därför hemsidesbesökarna en begagnad-sektion, där man kan köpa använda och begagnade demoprodukter, utställningsprodukter samt utgångna komponenter.

– Det är populärt att köpa lätt begagnade produkter som knappt använts men det känns även bra att kunna erbjuda utgångna komponenter som annars hamnar i metallåtervinningen, säger Roar Wehn.

Utöver uppdaterad design och enklare navigering har Mählers utvecklat sin tidigare responsiva hemsida till att bli ännu bättre. Nu har sidan anpassats bättre både för datoranvändning och mobilanvändning, där hemsidan nu stödjer alla typer av smarttelefoner, läsplattor och datorer.

Publicerat: 21 december, 2021