Mählers avlyser 125-årsjubileumet

Den markedsledende plogprodusenten Mählers ble grunnlagt i 1895 og skulle ha feiret 125-årsjubileum med pomp og prakt ved fabrikken og hovedkontoret i Rossön den 20. mars. Med tanke på spredningen av det smittsomme koronaviruset den senere tid, har selskapet nå, i samråd med festarrangørene, besluttet å avlyse feiringen.

Mählers hadde alt klart til feiringen av 125-årsjubileet den 20. mars, men i samråd med leverandørene til festen og for å respektere bekymringene for eventuell smittespredning, velger selskapet nå å avlyse feiringen.

– Selv om vi ikke ville ha overskredet grensen på 500 personer, bestemte vi oss for å avlyse feiringen i samråd med noen av de større leverandørene til arrangementet. Vi vil dessuten vise hensyn til alle som er bekymret for eventuell smittespredning, sier Ingemar Nyberg, adm. dir. i Mählers.

En annen medvirkende årsak er ifølge Ingemar Nyberg at Norge stenger grensene og at det skulle komme både medarbeidere og kunder herfra.

– Vi vil selvsagt at de norske kollegaene og kundene skal være med og feire denne milepælen, og når vi tok alt i betraktning, var det egentlig et enkelt valg.

Ingemar Nyberg benytter også anledningen til å takke alle leverandørene som både har vært med på beslutningen og som på kort varsel stopper leveransene til arrangementet.

– Stort sett alle leverandørene har stoppet leveransene uten ekstra kostnader. Det er helt fantastisk at de viser en slik forståelse. Vi håper å kunne arrangere festen på et senere tidspunkt, og da kommer vi i så fall tilbake med en ny invitasjon, sier Ingemar Nyberg.

Publicerat: 17 mars, 2020