Hero bild

Mählers’ snøploger og RASCOs spredere – et vinnende konsept for norske og svenske veier

Mählers girer nå opp til å bli en komplett leverandør av veivedlikeholdsutstyr. I slutten av februar 2018 inngikk RASCO en eksklusiv distribusjonsavtale med Mählers for Sverige og Norge.

RASCO er en av de ledende produsentene i Europa innen profesjonelt utstyr for veivedlikehold. RASCOs lastebilmonterte spredere i seriene SOLID og Liquid er i en årrekke blitt brukt til vedlikehold av skandinaviske veier. SOLID C er den mest populære modellen hos de fleste kundene i Skandinavia.

– Mählers er Nordens største produsent av vintervedlikeholdsutstyr for lastebiler, men de siste årene har vi fått stadig flere forespørsler om produkter som vi ikke har i vårt eget sortiment. Avtalen med RASCO betyr at vi nå blir totalleverandør av løsninger for både vinter- og sommervedlikehold av veier, sier Roar When, salgs- og markedssjef hos Mählers

Selskapenes produktporteføljer utfyller hverandre perfekt. Mählers’ front- og sidemonterte ploger, som er produsert i henhold til skandinavisk standard, står perfekt til RASCOs spredere, som tåler de tøffe og krevende forholdene i Norden. Som eksklusiv distributør av RASCOs produkter i Norge og Sverige vil Mählers derfor kunne tilby komplette vintervedlikeholdsløsninger til sine kunder.

Roar Wehn er trygg på at RASCOs produkter holder det de lover.

– Vi kjenner allerede til noen av RASCOs produkter fra før, og vi vet at de holder høy kvalitet. Etter å ha snakket med noen av kundene som bruker RASCOs produkter i dag, og med nøkkelpersoner hos RASCO, ble vi overbevist om at dette var noe vi ønsket å supplere produktsortimentet med, sier Roar Wehn.

RASCOs filosofi er å tilby helårsvedlikehold av veier. I tillegg til spredere inneholder RASCOs produktportefølje ulike typer snøploger, kantslåttmaskiner, feiemaskiner og veivaskere, som nå altså blir tilgjengelige via Mählers’ distribusjonsnett.

Ivan Franičević, adm. dir. for RASCO, understreker viktigheten av avtalen.

– RASCO startet for 28 år siden som et lite selskap med bare to ansatte. I dag kan vi med stolthet si at vår erfaring og kompetanse har resultert i en distribusjonsavtale med en av de ledende produsentene av snøploger i Norden. Gjennom sin tilstedeværelse på over 30 markeder i hele verden vet RASCO at valget av riktig distributør er nøkkelen til suksess.

– Vi er overbevist om at vårt samarbeid med Mählers vil gi kundene uovertruffen merverdi.

Les mer om RASCOs og Mählers’ produkter på www.rasco.eu og www.mahlers.se , eller ta direkte kontakt med den salgsansvarlige hos Mählers.

Publicerat: 5 mai, 2018