Ny frontplog fra Mählers rydder snø mer effektivt

Mählers fortsetter å holde høy takt i sin produktutvikling, og de nyeste produktene DPD 3400 og DPD 3700 er en sikker og effektiv kombinasjon som er konstruert for å kaste snøen like bra til både høyre og venstre side.

De seneste årene har sikkerhet vært et av stikkordene i Mählers’ utviklingsarbeid, og som andre diagonalploger har DPD fjærende skjærholder. Dette innebærer en kraftig redusert risiko for skader på plogen og risiko for retningsendring ved påkjøring av oppstikkende hinder eller dersom plogen skjærer ned i underlaget.

– Mange av våre kunder har lang erfaring med ploger med faste skjær og vet hvilke risikoer som oppstår dersom plogen hugger fast i veibanen, derfor utstyrer vi vår nye plog med fjærende skjærholder, sier Roar Wehn, salgs- og markedssjef i Mählers.

Roar Wehn forteller at utviklingen av DPD har tatt utgangspunkt i ønsker fra kundene. Da kravspesifikasjonene var klare, startet arbeidet med tegning, deretter produksjon og praktiske prototypetester. Siden årsskiftet har en rekke førserieploger blitt kundetestet på det svenske og norske veinettet.

Egenskaper ved Mählers’ DPD3400- og 3700-kombinasjon

• Svært økt vingehøyde til begge sider med en utforming som ruller snøen lett
• Svingbar +- 37 grader og kaster bra til begge sider
• Fjærende skjærholder for høyeste sikkerhet
• Positiv skjærende angrepsvinkel på 55 grader for effektiv ploging uansett forhold
• Kan leveres med slapsskjær som tilleggsutstyr for maksimalt rent resultat

Kontakt: Roar Wehn, +47 909 35 698, roar.wehn@mahlers.no

Publicerat: 27 februar, 2017