Mählers får ny plassjef – "Vi skal øke forspranget ytterligere"

Mählers’ fabrikk i Rossön har fått ny plassjef. Ulf Matiasson kommer fra Flanges AB og har satt høye mål for bedriften.

Ulf Matiasson erstatter Patrik Johansson som ny plassjef for Mählers’ fabrikk i Rossön, og Ulf har allerede satt høye mål for bedriften.

– Mitt mål er at Mählers skal fortsette å være den ledende produsenten av snøploger og tilbehør med beste kvalitet og service i alle ledd. Det er en hard jobb som ligger foran oss, men vi har mange nye, spennende produkter og personale med høy kompetanse som kommer til å øke vårt forsprang ytterligere, sier han.

Ulike bedrifter – samme utfordringer

Ulf Matiasson kommer fra Flanges AB i Örnsköldsvik, en bedrift med cirka 40 ansatte som produserer rørkoblinger for prosessindustrien. Ifølge ham er det tilsvarende utfordringer innen produksjonen hos Mählers som på hans tidligere arbeidsplass.

– Å påse at det finnes materiale og produksjonskapasitet på rett sted til rett tid, og at det leveres i tide, er nøyaktig samme prosess uansett om det gjelder rørkoblinger eller snøploger, mener han.

Ulf Matiasson erstatter Patrik Johansson som ny plassjef for Mählers’ fabrikk i Rossön, og Ulf har allerede satt høye mål for bedriften.– Mitt mål er at Mählers skal fortsette å være den ledende produsenten av snøploger og tilbehør med beste kvalitet og service i alle ledd. Det er en hard jobb som ligger foran oss, men vi har mange nye, spennende produkter og personale med høy kompetanse som kommer til å øke vårt forsprang ytterligere, sier han.

Publicerat: 17 februar, 2017