Mählers får ny platschef – ”Vi ska öka försprånget ytterligare”

Mählers fabrik i Rossön har fått en ny platschef. Ulf Matiasson kommer senast från Flanges AB och har högt satta mål för företaget.

Ulf Matiasson ersätter Patrik Johansson som ny platschef för Mählers fabrik i Rossön och Ulf har redan högt satta mål för företaget.

– Mitt mål är att Mählers ska fortsätta vara den ledande tillverkaren av snöplogar och tillbehör med bästa kvalitet och service i alla led. Det är ett hårt jobb som ligger framför oss, men vi har flera nya spännande produkter och personal med hög kompetens som kommer öka vårt försprång ytterligare, säger han.

Olika företag – samma utmaningar

Ulf Matiasson kommer senast från Flanges AB i Örnsköldsvik, ett företag med cirka 40 anställda som tillverkar rörkopplingar för processindustrin. Enligt honom är det likvärdiga utmaningar inom produktionen på Mählers som på hans tidigare arbetsplats.

– Att se till att det finns material och produktionskapacitet på rätt plats i rätt tid och att det levereras i tid är precis samma process oavsett om det gäller rörkopplingar eller snöplogar, menar han.

Publicerat: 17 februari, 2017