Ny försäljningschef på Mählers International

Mählers, marknadsledare inom plogutrustning till lastbil och väghyvel rustar inför vintern 2015-2016 genom att omorganisera.

Förre marknads och försäljningschefen Anki Abbing avslutar sin anställning och ersätts med Roar Wehn som tidigare enbart ansvarat för den Norska marknaden.

– Det är en stor utmaning och jag ser fram emot att få ta vid och fortsätta utveckla den nordiska marknaden säger Roar Wehn på frågan om hur han känner för sin uppgift.

Roar Wehn har till sitt förfogande en säljstyrka samt support på fabriken i Rossön och utöver detta planeras det att anställa ytterligare säljare på bla, den Norska marknaden som haft en stadig tillväxt de senaste åren.

– Ja, som det ser ut just nu så kommer vi lägga mycket fokus på att som minst bibehålla det stadiga grepp vi haft om Sverige den senaste tiden och sedan ser vi en otrolig potential i den Norska marknaden säger Roar Wehn.

Enligt Roar Wehn är även den Finska marknaden intressant och här pågår en inventering av hur marknaden ser ut och sedan tittar företaget på hur det ser ut i övriga länder som ex, Danmark, Tyskland, Schweiz & Österrike.

Roar Wehn tillträdde som ny marknads & försäljningschef den 1/9 2015.

Publicerat: 23 september, 2015