Hero bild

Anderssons maskinservice – en servicepartner med bredd

Mählers bygger vidare på sitt koncept med ASP, Auktoriserad Service Partner som nu sprider sig över hela landet. Dessa servicepartners fungerar som Mählers förlängda arm vad det gäller eftermarknad med service, support och försäljning av reservdelar.

Företaget ligger vackert beläget nere vid hamnområdet i Örnsköldsvik och en av de närmaste grannarna är Fjällräven Arena, Modos hemmaarena.

Grundaren och ägaren Ted Andersson bildade firman 2003 då han senast arbetat som servicetekniker åt Ponsse skogsmaskiner och innan dess har Ted servat truckar åt BT Truck, jobbat på asfaltsverk, mm. Med andra ord en bred teknisk bakgrund som nu kommer väl till pass i det egna företaget.

Förutom Ted så jobbar det ytterligare två servicemän på företaget och företaget servar även engcon och Drivex produkter.

– Ja, vi har sedan några år tillbaka servicen på engcons produkter men nu växlar vi upp och tar in Drivex i vårt serviceavtal berättar Ted medans han visar oss runt i den välutrustade verkstaden.

I verkstaden finns alla tänkbara verktyg och utrustningar för att serva allt från rena mekaniska produkter till avancerad elektronik. Här finner vi också en ansenlig mängd reservdelar till Mählers, engcon och Drivex produkter, allt för att kunna hjälpa kunderna så snabbt som möjligt vilket då är en del av konceptet ASP.

– Kunden ska lika gärna kunna ringa oss med sina eftermarknadsärenden, som direkt till Mählers eller engcon berättar Ted Andersson.

Förutom Mählers, engcon och Drivex är Anderssons Maskinser- vice auktoriserade servicelämnare till Ljungby hjullastare, Hyundai entreprenadmaskiner, grönytemaskiner, Air Condition system, Lincoln centralsmörjningssystem samt att de är en del av Mekonomen bildelssökning och bilreparationer.

Med andra ord en servicepartner med bredd.