Med Mählers siste innovasjon, Blazer krokramme, er det mulig å raskt omstille lastebilen frå et oppdrag til et annet. Blazer er tiltenkt snørydding på veg, og krokrammen har som standard et hev- og senkbart fremre sideplogsfeste montert.

Krokrammen gjør det mulig å bære valgfri last, som f.eks et flak, saltspreder eller annet. Og på siden er det da mulig å kople til alle typer Mählers sideploger. Avhengig av hvilken plog som monteres på, vil ulike funksjoner og utstyr være tilgjengelig.

Til bakre sideplogfeste det montert en standard Mählers Skyvebom US-84 eller Mählers Skyvebom XF-06. Maksimal arbeidsbredde fra bilsiden er 3,6 m.

Mählers kunngjør at Blazer krokramme er klar for bestilling.

Les mer om Blazer HER

For mer info, kan dere kontakte vår salg og markedssjef Roar Wehn, roar.wehn@mahlers.no / 909 35 698.

Publicerat: 18 april, 2024