I forbindelse med innskjerping av miljøregelverket og behov for å redusere uttak av naturgrus, blir landets veier nå strødd mer og mer med pukk. Ettersom pukk er et betydelig hardere og skarpere materiale, har dette igjen ført til økt slitasje på entreprenørenes snøploger. For å møte dette tilbyr snøplogprodusenten Mählers nå en serie Heavy Duty sideploger.

– Fremfor alt er det de ytterste delene av sideplogene våre som slites mest og siden våre ploger er modulære er det den tredje og ytterste delen som vi forsterker med hardere stål på de mest utsatte delene, sier Oscar Nyberg, konstruktør i Mählers.

Oscar forklarer videre at de som eier en av Mählers nyeste sideploger, den såkalte C-serien, da kan kjøpe kun den siste delen av plogen og ganske enkelt bytte denne selv.

– Ja, det er en av de mange fordelene med våre modulploger. Du kan også bytte fra lavtkastende ytterdel til høytkastende ytterdel og beholde de to første delene av sideplogen. På denne måten kan du tilpasse sideplogen til de til enhver tid gjeldende forhold.

Mählers meddeler at HD-plogene eller om du bare ønsker å kjøpe HD-delen er tilgjengelig for omgående levering.

For mer info, kan dere kontakte vår selger Roar Wehn, roar.wehn@mahlers.no / 909 35 698

               

Publicerat: 13 mars, 2024