Mählers växlar upp i Norge för att möta den ökade försäljningen

Mählers Norge AS har sedan starten 2014 haft en stadig tillväxt och är nu en av marknadens ledande snöplogsleverantörer. För att möta den ökade försäljningen och för att öka tillgängligheten ytterligare i Sveriges viktigaste grannland, anställer nu Mählers en servicetekniker och en säljansvarig i Norge.

Tor Olav Finnstun anställs som servicetekniker och han arbetade tidigare på Ekspert Maskinutleie AS som servicetekniker och installatör för kranar, uthyrningsmaskiner och entreprenadmaskiner.

– Med Tor Olav kommer vi kunna ge våra kunder i Norge ännu bättre service och support, säger Roar Wehn, sälj- och marknadschef på Mählers AS och Mählers AB.

Tor Olav kommer ha kontakt med Mählers och Rascos servicepunkter i hela Norge samt tillhandahålla service och support så att kundens utrustning alltid är redo att användas.

– Jag åker dit det behövs och reservdelar finns i min servicebil, på vårt lager i Trondheim, i Sverige och hos våra servicepartners. Vi arbetar för att kunden får sina delar levererade så snabbt som möjligt, säger Tor Olav.

För att möta den stadigt växande efterfrågan förstärks säljsidan med 23-årige Markus Wehn som kommer ansvara för försäljningen i Nordnorge. Markus kommer närmast från tjänsten som försäljningschef för kontorsmöbler och ser nu fram emot att få vara med på Mählers fortsatta resa i Norge.

– Jag har fått chansen att tillbringa några veckor på vägen med tidigare försäljningschef i norra Norge, Per Hugo Mikalsen. Jag upplever att vi har ett mycket brett och bra utbud av produkter, men tycker att fokus på förbättring, utveckling och innovation är väldigt spännande, säger Markus Wehn.

Markus kommer utgå från Trondheim och kommer i huvudsak ha ansvar för distriktet Steinkjer-Kirkenes.

– Tillgänglighet är A och O för oss på Mählers, oavsett om det gäller sälj eller support då vi vet hur viktig varje minut är för våra kunder. Med förstärkningen av Tor Olav och Markus kommer vi kunna fortsätta vara den flexibla och tillgängliga partnern, avslutar Roar Wehn.

Publicerat: 5 juli, 2021