2024-08

PRESSMEDDELANDE

Mählers stärker teamet i Norge med ny säljare för Nord-Norge

Mählers Norge har nöjet att välkomna Aleksander Manum som ny säljare med ansvar för Nord-Norge. Aleksander, eller Aleks som han ofta kallas, har en gedigen bakgrund inom försäljning och service. Han kommer från Maskinstyring AS, där han i fem år arbetade med försäljning och service av företagets produkter. Dessförinnan arbetade Aleksander i tio år på Leica Geosystems, vilket ytterligare har stärkt hans erfarenhet och kompetens inom branschen.

Hans omfattande erfarenhet inom maskinstyrningar kommer att vara till stor nytta i hans nya roll på Mählers, då företagets produkter håller en hög teknisk nivå och kräver en djup förståelse för avancerad teknik och systemintegration. Aleksander är väl rustad för att ge våra kunder den bästa servicen och supporten.

Utöver sin långa erfarenhet har Aleksander också ett yrkesbevis som plåtslagare och svetsare. Han kommer huvudsakligen att ansvara för våra kunder i Nord-Norge, men står naturligtvis till tjänst för alla kunder som kontaktar honom.

Med Aleksander Manum ombord fortsätter Mählers att expandera och förstärka sin närvaro i Norge för att erbjuda den bästa servicen till våra kunder.

Publicerat: 10 september, 2024